Mitsubishi Electric – kampanje på Luft/Vann varmepumper

Nå er mulighetene større enn noen gang tidligere til å gjøre en ny renovering av oppvarmingsanlegget i huset til en overkommelig pris. Med Mitsubishi Electric sin ECODAN varmepumpe løsning er jobben med å tilpasse de fleste ulike anlegg i gamle og nyere hus en forholdsvis enkelt prosess. JFH KULDE AS, har lang erfaring med slike renoveringer og nybygg og vi har full tillit til Mitsubishi Electric sine produkter og løsninger. Derfor stiller vi oss bak denne kampanjen og tilbyr nå gratis befaring, veiledning og tilbud.

ECODAN energisentral løsningene er svært lite plasskrevende og innedelen er kun 60x60x170 cm. Utedelene er nå konstruert slik at viften går svært sakte og det er derfor minimalt med støy til omgivelsene.

JFH Kulde as, har både elektriker og rørlegger tilgjengelig som vi samarbeider med. De er svært så erfarende og det igjen gjør at prosjektene sjelden eller aldri får noen overraskelser. Forutsigbarhet er jo viktig på slike prosjekter og at driftsstopp blir minimalt.

Produktblad
MURAI_ECODAN_produktark

SPLITT_ECODAN_produktark

Slik fungerer det

Er du usikker på hvordan en slik løsning fungerer har vi laget en introduksjonsvideo som forklarer system og muligheter. Selvsagt er du velkommen til å kontakte oss på telefon 91 80 50 92 eller mail service@jfhkulde.no for befaring og rådgivning.