JFH KULDE AS, kåret til ÅRETS TØFFING av Mitsubishi Electric.

Det er med stolthet at vi kan se tilbake på ett godt varmepumpe år i samarbeide med vår solide og profesjonelle leverandør Mitsubishi Electric. Undertegnede har mer enn 30 år i bransjen og med den fagkunnskapen ser vi at kundene velger oss som leverandør i svært mange tilfeller og ønsker å prioritere kvalitet fremfor kun pris.

JFH Kulde as er helt avhengig av gode produkter og back up fra sine leverandører og de ansatte og produktene i Mitsubishi Electric stiller alltid opp og produktet leverer i ypperste klasse. Leveringsdyktighet og god dokumentasjon er også viktig da kundemassen for luft/luft og Luft/Vann varmepumper er til private hjem.

JFH Kulde as har levert ett stort antall luft – Luft og toppet året med en Luft/ Vann varmepumpe til ett gartneri som hadde kapasitet 180 kW.

Overleveringen av ÅRETS TØFFING ble gjort på Mitsubishi Electric sin års forhandler samling i Oslo og det er med stor stolthet vi tar imot denne ærefulle prisen da de beskriver utnevnelsen med:

«Årets tøffing har utmerket seg som en meget solid Mitsubishi Electric forhandler gjennom lang tid.
Har hatt stor vekst og tar alle utfordringer på strak arm. Årets tøffing har bidratt på en fantastisk måte med å plassere Mitsubishi Electric varmepumper på kartet, og har klart fortjent denne prisen»

.JFH KULDE AS, kåret til ÅRETS TØFFING av Mitsubishi Electric.