JFH Kulde as leverer Norges første og største Luft/Vann varmepumpe med inverter styring og R32 til gartneri

Med Mitsubishi Electric sin nye modell M180 YCL har JFH Kulde as nå levert denne som den første i Norge til ett Gartneri utenfor Oslo. Gartnerier og tilsvarende produsenter har ofte høye strøm og driftskostnader og med strømpriser på flere kroner pr kWh blir det tøffe hverdager for aktørene.

Med Luft/Vann varmepumper har som oftest lave installasjonskostnadene i forhold til andre tilsvarende oppvarmingskilder og nå som de lages med  kapasiteter helt opptil 180 kW pr unit dekkes ofte de flestes behov. M serien kan i tillegg bygges ut med flere enheter og kan derfor tilpasses de fleste anlegg.

M180 serien har 4 stk inverterstyrte kompressorer og kuldemediet R32. Kuldemediet R32 har lav miljøavgift, små fyllinger og det påvirker prisen på anlegget totalt sett. I tillegg til at unitene er lydsvake og kan du plasseres nesten hvor som helst, blir disse anleggene svært så konkurransedyktig.

Ta kontakt med JFH Kulde as så tar vi gjerne en prat om muligheter for energisparende tiltak.

JFH Kulde as leverer Norges første og største Luft/Vann varmepumpe med inverter styring og R32 til gartneri JFH Kulde as leverer Norges første og største Luft/Vann varmepumpe med inverter styring og R32 til gartneri