Ny sentral isvannsmaskin til HK Senteret, Jessheim

JFH Kulde as, demonterte gammel isvannsmaskin og installerte ny med innbygget frikjøling 180 kW. HK senteret er en av de eldste byggene for Jessheim Storsenter og er en viktig del i utviklingen som pågår for fullt på Jessheim. Jessheim ligger like ved Gardermoen og har hatt en formidabel tilvekst de seneste årene. JFH KULDE AS har hatt mange oppdrag for Jessheim Storsenter gjennom årene og takker igjen for tilliten.

Isvannsmaskin av denne typen med innbygget frikjøling er en energisparende løsning ved at drift med kompressorene kun tillates når ute temperaturen overstiger en viss temperatur. På storsenter som dette er det stort sett kjølebehov året rundt og med en slik løsning vil energibesparelsen bli svært god.

JFH Kulde as representerer MTA i Norge og produserer i Italia. MTA er en total leverandør av industrielle kjølemaskiner og varmepumper og en av Italia`s største fabrikker. Drift sikre, energibesparende og miljøvennlige produkter er MTA sin store satsning og er representert i store deler av verden.